dilluns, 3 d’octubre de 2016

TENYITS DE ROSA

Els carrers de Girona es van tenyir de rosa.
5.500 fèmines de totes les edats, van desfilar pels carrers de la ciutat en la tercera edició de la Cursa de la dona . 
Corrent, caminant o fins hi tot fent un passeig, una riuada rosa es va ensenyorir de la ciutat per unes hores en un acte reivindicatiu i solidari que ha guanyat força any rera any.
 Enguany la cursa va sortir del passeig de la Devesa i va acabar al Passeig de la copa després de recórrer 5000 metres per diferents carrers de la ciutat, passant pel barri vell.
Aquest any la cursa ha batut tos els rècords de participació convertint-se en l'esdeveniment d'aquestes característiques més multitudinària fet mai a Girona.
El més important d'aquesta cursa que organitza (amb molt d'encert Esports Parra) i que enguany ha arribat a la tercera edició, no és arribar la primera, ni tampoc aconseguir un premi, encara que ni va haver algun de premi. El més important d'aquesta cursa és la generositat i la solidaritat.
Enguany una gran part dels beneficis que genera la cursa han anat destinats el Grup Iris (dones afectades per càncer de mama) i al programa Guapes i Valentes de la Fundació Oncolliga de Girona.©Lluís Serrat/2016