dissabte, 13 de novembre del 2021

SANT TORNEMI

 


Els exconsellers de la Generalitat Jordi Turull i Quim Forn, han participar aquest dissabte en un acte organitzat per Associació de veïns de la població de Taravaus (Alt Empordà) on han presentat els seus respectius llibres: Persistim  de Jordi Turull, i Escrits de presó de Joaquim Forn. L’acte en format d’entrevista col.loqui, ha estat presentat i moderat pel periodista Josep Maria Bernils.


 Qui vol fer alguna cosa troba el mitjà, qui no vol fer res troba una excusa. Amb aquest proverbi àrab va començar Quim Forn la seva intervenció, donant entendre qui si hi ha voluntat de fer les coses tot es pot aconseguir. Turull per la seva banda va dir que del “1 d’octubre” havia aprés que “tenim uns grans actius, però també grans passius i que a la vida les coses no solen sortir mai a la primera, per tan cal insistir i que per això els catalans tenim una frase molt significativa que és el sant tornemi.


Amdos polítics van estar d’acord que per tirar endavant el procés, cal persistir, unitat de les forces independentistes i una acció política més ben definida.

_____________________________