dilluns, 14 de febrer del 2022

SETMANA DELS RAHOLA, JORDI BASTÉ

 


“La Setmana dels Rahola” ha començat amb una conversa informal en format entrevista, entre la periodista Marta Gibert deTV3, i Jordi Basté, conductor del magazine matinal de RAC1: “El món a RAC1”.

Durant l’entrevista, Basté ha fet un repàs de la seva vida professional i ha revelat alguna de les claus que han fet del seu programa un model d’èxit, que ha convertit “El món a RAC1” en el programa més escoltat de Catalunya.


Basté diu que ell no és considera periodista, sinó comunicador, “un periodista no és passa 6 hores davant d’un micro, surt al carrer” va puntualitzar. Sosté que la ràdio avui segueix essent imbatible, per immediatesa  i credibilitat malgrat internet, també, que la ràdio és sobretot companyia i que la gent avui necessita molta companyia.


A la pregunta de que li agradaria fer en un futur? va contestar sense pensar-s’ho: que de corresponsal a Nova York, “perquè és el lloc on passa tot, la cultura, l’art, la musica, la política, on passa la vida en definitiva”.

Demà a la Biblioteca Pública Carles Rahola, “Que Déu ens agafi confessats”. Converses sobre les interioritats del Vaticà”. Amb Vicenç Lozano, especialista en temes vaticans i Neus Bonet periodista de Catalunya Ràdio. A les 6 de la tarda.