dimarts, 27 de febrer del 2024

VICENT PARTAL

 


Amb l’aula magna de la Casa de cultura plena a vessar, Vicent Partal va tancar la XII Setmana dels Rahola amb una conversa intensa i interessant amb la periodista Marta Masó.

El director de Vilaweb va parlar de política internacional, nacional i també com no, de periodisme.

Partal va parlar de esdeveniments que va cobrir, com la caiguda del mur de Berlin, la guerra dels Balcans o la revolta dels estudiants de Pequín. També va donar la seva opinió sobre la guerra d’Ukraïna  “—Europa hauria de fer més per parar els peus a Rússia en la guerra de Ukraïna, ja que hi ha el perill que Putin pugui arribar fins a Berlín”—.



Sobre el procés Vicent Partal va dir que l’amnistia no hauria de ser una eina perquè la gent se’n anés a casa i ja està, sinó per seguir lluitant fins aconseguir els objectius que ens hem proposat perqué son possibles.

Al final hi va haver un llarg i interessant torn de preguntes per part del públic assistent que va allargar l'acte prop de les dues hores. 

L'acte de lliurament dels XV Premis Rahola de Comunicació Local es farà el dijous 29 de febrer (20 h) a l'Auditori de Girona. L'acte serà conduït per Andreu Juanola i Manel Vidal, membres del pòdcast La Sotana