dilluns, 6 de juny del 2022

AGRUPACIÓ EXCURSIONISTA CANET D'ADRI

 El Passat dissabte 4 de juny, es va presentar a Canet d’Adri, “L’Agrupació Excursionista Canet D’Adri”.  



Josep M. Martinez, que  n’és el president, explica una mica tot el projecte i quins seran els objectius de la nova associació:  Primer fer un rocòdrom al poble, i unir la gent de la vall per fer activitats a la natura, es tractaria de fer una colla maca, quan més gran millor.

L’Agrupació esta oberta també a la gent de Girona, Sarrià i rodalies. Tothom que estigui disposat a fer activitats i col·laborar, serà benvingut.

De moment som uns 50 socis i ja començarem a tirar endavant el projecte, però està clar que quan més siguem més coses podrem fer, ja que la construcció d’un rocòdrom es complicada i cara.



De moment, a més de construir el rocòdrom, fer una festa anual d’aniversari, un aplec també cada any, que encara no sabem el nom que li posarem, organitzarem rutes á peu, com a mínim una per trimestre que serà dins el municipi o pels voltants.

 Està clar que si la gent respon, les activitats s’aniran incrementant, des de sortides a muntanya, rutes amb bicicleta, fer escalada, vies ferrades, esquí, travesses a la neu.... O sigui, el propòsit és fer qualsevol activitat que giri a l’entorn de la natura.

Josep M. Martínez i Xevi Nieto presentant la nova agrupació.


La quota per els socis serà de 10 € anuals per els joves de 6 a 18 anys, i de 30 € anuals per el majors de 18 anys.

___________________________