dimecres, 1 de març del 2023

EN UN MÓN D'HOMES

L’empresària olotina resident a Califòrnia, Anna N. Schlegel ha presentat a Girona la traducció al català del seu llibre Veritablement global que ha editat La Breu Edicions.

Anna N. Schlegel es una de les dones més reconegudes i influents  del món de la tecnologia, un sector dominat pels homes.



L’acte la presentat el periodista Josep Puigbó, que ha mantingut una llarga conversa amb l’autora.

El llibre és una eina ideal per estudiants, líders de grans corporacions internacionals, membres directius i treballadors.

Anna N. Schlegel  explica des de dins, com les grans empreses poden penetrar en els mercats internacionals i oferir els seus productes als clients de diferents cultures i idiomes amb èxit.

Anna N. Schlegel ha posat Amazon com exemple de empresa d’exit en el món global, és la primera ara mateix diu. I a Google com un exemple de qui no ha fet tan bé les coses.



Puigbó ha preguntat a l'empresària quin és el secret perquè un producte pugui competir globalment i funcioni; «el més important és que no es sàpiga on s’ha produït i que sembli que sigui local». a estat la resposta d'Anna N. Schlegel.

________________________________